Partners

Harderwijker Courant 

19 nov 2013 


HIERDEN - Een huidinstituut, een haarmodesalon en een masseur, wat hebben ze gemeen? Van alles zou je zeggen, en dat is Hierden zeker waard. De drie disciplines zijn onder één dak te vinden aan de Zuiderzeestraatweg 183-b.

 

Huidinstituut Improve is één van de drie disciplines. Improve is een schoonheidssalon dat zich positioneert tussen de ‘gewone’ schoonheidssalon en cosmetische/medische wereld in. “Waar een gewone schoonheidssalon stopt, gaan wij verder”, vertelt Judith. “We helpen mensen met echte huidproblemen, maar doen geen medische ingrepen. Voor bijvoorbeeld botox verwijzen we mensen door naar Dermaclinic.” 


Haarmode Liesbeth is al gevestigd op de locatie. “Maar we zijn wel iets groter geworden en hebben iets verbouwd”, aldus Liesbeth. “Het concept is nog altijd hetzelfde. Ouderwets vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken.” 


De derde discipline krijgt vorm in masseur Gitta de Bruijn. “Ik ben sportmasseur van huis uit, maar doe meer dan dat”, vertelt Gitta. “Ik doe preventieve, maar ook ontspannende massages. Je kunt veel voorkomen met massages, het is voor een brede doelgroep vaak een goede oplossing.”


Improve is bereikbaar op 06-12374155, Haarmode Liesbeth op 06-52693110 en Gitta de Bruijn op 06-50844846.


Alle drie werken op afspraak.